DLACZEGO MY?
  
 

BEZPIECZEŃSTWO

 

Polityka prywatności i pliki cookies na naszej stronie.

Szanowny Użytkowniku!

  • Kiedy wchodzisz na naszą stronę, na dysku Twojego komputera mogą być zapisywane tzw. ciasteczka (ang. cookies), czyli niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez nasz serwer albo serwisy, do których odwołujemy się w naszych witrynach, np. pokazując multimedia.
  • Ciasteczka i podobne technologie używane są w witrynach internetowych przede wszystkim ze względu na wygodę użytkowników, m.in po to, by jak najlepiej dostosować treści i funkcje witryny do ich potrzeb i oczekiwań, a także w celach statystycznych.
  • Pliki ciasteczek wysyłamy wyjątkowo. Służą one tworzeniu statystyk, które pomagają dostosować zawartość stron do oczekiwań użytkowników, zapamiętaniu preferowanego wyglądu stron, np. ustawionego rozmiaru czcionki, oraz ustawień strony.
  • Oprócz ciasteczek wysyłanych z naszego serwera za pośrednictwem naszych witryn, pliki cookies mogą być wysyłane także z serwerów stron, do których się odwołujemy, np. YouTube czy serwisów społecznościowych.
  • Zapisywanych na Twoim komputerze informacji wysyłanych z naszego serwera nigdzie nie gromadzimy i w żaden sposób nie przetwarzamy.
  • Każdy użytkownik może zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w używanej przez siebie przeglądarce, w tym zupełnie wyłączyć możliwość ich zapisywania. Jeśli nie wyłączysz możliwości zapisywania ciasteczek pochodzących z naszych witryn, oznacza to Twoją zgodę na ich zapisywanie i przechowywanie w komputerze.
  • Jeżeli zdecydujesz się na odrzucenie wszystkich ciasteczek, nie będzie możliwe korzystanie z niektórych treści treści i usług udostępnianych w naszych witrynach, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie ciasteczek nie powoduje natomiast braku możliwości przeglądania stron w naszych witrynach.

Jak wyłączyć ciasteczka?

Każdy użytkownik Internetu może dostosować poziom ochrony przed ciasteczkami do swoich preferencji, w tym całkowicie zablokować możliwość pozostawiania plików cookies. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwiać niektóre funkcje, np. zalogowanie się do witryny.

Informacje na temat ustawień dotyczących ciasteczek w poszczególnych przeglądarkach dostępne są na poniższych stronach:

Jeśli korzystasz z urządzenia przenośnego (telefon, smartfon, tablet), zapoznaj się z opcjami dotyczącymi ochrony prywatności w dokumentacji na stronie internetowej producenta Twojego urządzenia.

Polityka prywatności

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy  zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

§1

Administratorem Danych Osobowych jest: KIM CENTRUM UBEZPIECZEŃ, UL. LEGIONÓW 38 62-800 KALISZ

§2

W naszym serwisie zbieramy następujące dane osobowe:

    • imię i nazwisko – podczas składania zapytania za pośrednictwem formularza kontaktowego, niezbędne do kontaktu;
    • nr telefonu – dane służące do kontaktu w sprawie realizacji zleceń;
    • adres email – poprzez email wysyłane jest potwierdzenie zamówienia oraz ewentualny kontakt;
    • adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora

§3

Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim.

§4

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skontaktować się z nami: przesyłając: e–mail na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub listem poleconym na adres: KIM CENTRUM UBEZPIECZEŃ, UL. LEGIONÓW 38 62-800 KALISZ

  

DOŚWIADCZENIE

 

Misją KiM jest budowanie pozytywnego wizerunku Doradcy Biznesowego w zakresie Usług Finansowo - Ubezpieczeniowych ponieważ profesjonalizm  i fachowość w obsłudze osób fizycznych, instytucji oraz firm są naszym podstawowym celem.
 
Wizja KiM to firma pierwszego wyboru dla klienta w zakresie Doradztwa Ubezpieczeniowego i Finansowego oraz dla Współpracowników w zakresie najwyższych standardów pracy.
 
Nasze usługi dedykujemy klientom zainteresowanym nowoczesnym podejściem do tematu Finansów i Ubezpieczeń.
Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie, zawsze na pierwszym miejscu stawiając dobro klienta i jego oczekiwania.
 
 

KIM - CENTRUM UBEZPIECZEŃ

 

KiM to firma doradztwa finansowego i ubezpieczeniowego posiadająca  na rynku wieloletnie doświadczenie poparte sukcesami. Współpraca z najlepszymi Doradcami na terenie całego kraju gwarantuje profesjonalną obsługę. Świadczymy obiektywne i niezależne doradztwo w zakresie planowania finansów.

Z zaangażowaniem świadczymy kompleksowe usługi w dziedzinie doradztwa ubezpieczeniowego. Tworzymy indywidualne programy ubezpieczeniowe dopasowane do potrzeb naszych klientów. Zabezpieczenie swojego mienia i interesów powierzyły nam osoby fizyczne i firmy oraz instytucje wielu branż.

Obsługujemy tysiące zadowolonych klientów.

Zapewniamy także szereg bezpłatnych usług dodatkowych oraz zadbamy o najwyższą jakość ubezpieczenia. Porównamy warunki poszczególnych Towarzystw Ubezpieczeń i co najważniejsze, będziemy wsparciem na każdym etapie umowy ubezpieczenia.

W oparciu o doświadczenie i najwyższe standardy zapewniamy bezpieczeństwo naszym klientom ponieważ bezpieczeństwo i zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze.

Profesjonalizm i fachowość w obsłudze klienta są naszym podstawowym celem.

Nasze usługi dedykujemy firmom, instytucjom, oraz osobom fizycznym.

Tylko u nas standard wyższy niż ceny, klient zawsze wychodzi zadowolony!

KIM Centrum Ubezpieczeń
Biuro Centralne
ul. Polna 20
62-800 Kalisz
Tel. 62 767 47 10
Kom. 512 170 223
 
Biuro czynne pn-pt 9:00 17:00

 

KIM Centrum Ubezpieczeń
 
ul. Legionów 38
62-800 Kalisz
Tel. 62 753 2075
Kom. 609 161 717

Biuro czynne: pn-pt 9:00 18:00
sob  10:00- 14:00

 

KIM Centrum Ubezpieczeń
 
ul. Nowy Rynek 6
62-800 Kalisz
Kom. 698 915 973
 
 
Biuro czynne pn-pt 9:00 17:00
 

 

  

KIM CENTRUM UBEZPIECZEN